Met trots meld ik hier een grote klant voor Aceto!

Wij leveren vanaf deze maand appelciderazijn aan Kapsalon Haarnatuurlijk in Goes.

Dat vraagt ‘natuurlijk’ wel om wat uitleg.
Ik heb al vaker op deze pagina bericht gedaan over de goede werking van appelazijn. Één van die mogelijkheden is het gebruik als shampoo. Maar naar nu blijkt is het ook een middel om de kleurstof vrij te maken uit biologische haarkleuringsproducten. Voor dat laatste is een klant langs gekomen met de wens voor een biologische appelazijn van appels uit Zeeland. Dat past toch precies in ons straatje en door de contacten met De Muyehof konden we daar ‘natuurlijk’ aan voldoen.

Update:

Inmiddels is Kapsalon Haarnatuurlijk over gegaan naar Middelburg en gaat verder onder de naam Salon Dignity. Wij blijven onze appelciderazijn uiteraard leveren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *