Vruchtenazijnen

Deze seizoensproducten vruchtenazijn worden gemaakt als de vruchten voldoende voor handen zijn en zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Hierdoor kan het voorkomen dat de producten niet altijd leverbaar zijn.

Balsamiek azijnen

Deze azijnen zijn gemaakt volgens de receptuur van de witte balsamico uit Italië. Wij maken het alleen niet van druiven, maar van fruit wat hier in Zeeland meer voor handen is, zoals appel, kweepeer en vlierbes. Daarnaast hebben we soms exclusieve varianten.

Wijnazijnen

Deze wijnazijn worden met (een mix van) witte of rode wijnen gemaakt, maar ook van sherry.

Moesazijnen

Moesazijnen worden gemaakt met als basis onze appelciderazijn*. Aan de appelciderazijn* wordt een vruchtenmoes toegevoegd om de azijn van extra smaak te voorzien. Door deze vruchtenmoes bevat de azijn een pulp van de vrucht waardoor de azijn minder vloeibaar is.

Azijnen met andere aroma’s

Deze seizoensproducten van noten-, bloemen- en kruidenazijn worden gemaakt als de noten, bloemen en kruiden voldoende voor handen zijn en zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Hierdoor kan het voorkomen dat de producten niet altijd leverbaar zijn.

Overige azijnen

Deze seizoensproducten worden gemaakt als de producten voldoende voor handen zijn en zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Hierdoor kan het voorkomen dat de producten niet altijd leverbaar zijn.

Mosterds

Geheel in de lijn van onze azijnen hebben we ook een serie mosterds ontwikkeld. De meeste met onze appelciderazijn, maar als de mosterd er om vraagt natuurlijk gewoon één van onze andere azijnen, zoals de tomaten mosterd waar vanzelfsprekend alleen maar onze tomaten azijn in kan.

Daarnaast hebben we een aantal seizoensproducten, die alleen in het seizoen gemaakt worden, als de ingrediënten volop beschikbaar zijn.