Appelciderazijn*

De appelciderazijn heeft een prachtige en typische smaak van aromatische appels. Veel van de gezonde inhoud van de verse vruchten vindt u terug in de azijn. De azijn wordt gemaakt van biologische appelsap met een Demeter keurmerk. Deze azijn wordt niet gefilterd of gepasteuriseerd en is dus natuurtroebel.

Blauwe bessen moesazijn

De appelciderazijn*, waaraan de moes van blauwe bessen wordt toegevoegd voor extra smaak, is friszuur en vooral fruitig. Vooral ideaal als azijn in een mooie zomerse salade. Een mooie fruitige toevoeging aan uw provisiekast.

Da’s me n hoeie mosterd

Deze basis mosterd wordt gemaakt van alleen de basis ingrediënten voor een lekkere mosterd: Mosterdzaden en azijn. Maar dan natuurlijk wel onze eigen appelciderazijn! Pittig van smaak, maar door de azijn toch net even anders.

Onze appelcider balsamiek azijnen

Deze azijnen zijn gemaakt volgens de receptuur van de witte balsamico uit Italië. Wij maken het alleen niet van druiven, maar van appels. Die hebben we hier in Zeeland nu eenmaal meer voor handen.

Onze moesazijnen

Moesazijnen worden gemaakt met als basis onze appelciderazijn*. Aan de appelciderazijn* wordt een vruchtenmoes toegevoegd om de azijn van extra smaak te voorzien. Door deze vruchtenmoes bevat de azijn een pulp van de vrucht waardoor de azijn minder vloeibaar is.

Onze mosterds

Geheel in de lijn van onze azijnen hebben we ook een serie mosterds ontwikkeld. De meeste met onze appelciderazijn, maar als de mosterd er om vraagt natuurlijk gewoon één van onze andere azijnen, zoals de tomaten mosterd waar vanzelfsprekend alleen maar onze tomaten azijn in kan.

Daarnaast hebben we een aantal seizoensproducten, die alleen in het seizoen gemaakt worden, als de ingrediënten volop beschikbaar zijn.

Onze vruchtenazijnen

Deze seizoensproducten vruchtenazijn worden gemaakt als de vruchten voldoende voor handen zijn en zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Hierdoor kan het voorkomen dat de producten niet altijd leverbaar zijn.